Skip to content

Sinu tervete jalgade ja särava naha heaks

E-pood, mille missiooniks on pakkuda kõike muud kui keskpärast.

Sihikindlus ja usaldusväärsed suhted

Oleme siin, et pakkuda kõrgekvaliteedilisi jala- ja kehahooldustooteid ning professionaalseid tööriistu, sisustust, seadmeid pediküüri kabinettidele. Meie lugu algas lihtsast jalaravikabinetist, kus hoolitsesime klientide jalgade eest, aidates neid seenhaiguste küünte, traumaküünte, konnasilmade, soolatüügaste ja muude jalalaba vaevuste korral. Meie esimesed kliendid olid meie kabineti külastajad, kellele müüsime oma hoolikalt valitud tooteid.

Tänu nende positiivsele tagasisidele ja kasvavale nõudlusele laienesime hulgimüügiärisse. 2023. aasta sügisel liitus meie meeskonnaga ettevõtte asutaja tütar, et viia hulgimüügiäri uuele tasemele. Nüüdseks võime oma tugevate partnerlussuhete üle hulgimüügi klientidega uhked olla. Oleme pühendunud pakkuma ainult parimat nii kodukasutajatele kui ka professionaalidele, sest Sinu rahulolu on meie prioriteet.

Pühendunud pakkumaks vaid parimat

Oleme kirglikud pakkumaks vaid parimat nii kodukasutajatele kui ka professionaalidele. Pühendumine tipptasemele on meie südameasi ja püüame Sinu kogemuse meiega muuta võimalikult eriliseks.

Meie ettevõtte keskmes on pühendumine klientide rahulolule. Mõistame, et iga klient on ainulaadne ja püüame täita Sinu konkreetseid vajadusi isikupärase teeninduse ja kiire tarnega. Meie meeskond töötab väsimatult, et tagada iga tellimuse hoolikas ja tõhus käsitlemine, sest Sinu rahulolu on meie prioriteet.

Oleme uhked oma toodete üle. Iga toode meie valikus, alates jalakreemidest ja kehakreemidest kuni tipptasemel pediküürimasinate ja freesiotsikuteni, on hoolikalt valitud ja meie poolt testitud. Müüme ainult neid tooteid, mida oleme ise proovinud, mille toimes oleme kindlad ja mis on osutunud tõhusaks. Selleks, et pakkuda Sulle vaid parimat. Fit-Spirit OÜ/Jalgade hoolduse kabinet on Hollandi brändi HFL Laboratories ainuesindaja Eestis, Saksamaa kaubamärgi CareMed Products GmbH ja LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG ametlik maaletooja ja edasimüüja. Meie tootevalikust leiate lisaks ka kaubamärgi Aarkada Sp. z o. o. ja Tecniwork S.p.A. kvaliteetseid jalahooldustooteid. Tegu on jalgade hoolduse valdkonnas kõrgelt hinnatud toodetega. 

Tänulikkus ja toetus igal sammul

Meie pereväärtused juhivad meid kõiges, mida teeme, alates sellest, kuidas kohtleme oma kliente kuni toodete kvaliteedini välja. Usume usalduse ja usaldusväärsuse tähtsusesse ning oleme pühendunud pikaajaliste suhete loomisele oma klientidega samadel põhimõtetel.

Täname siiralt, et oled valinud meid oma partneriks jala- ja kehahoolduses. Lubame Sind teenindada pühendumise ja hoolivusega ning aitame Sul saavutada parimad võimalikud tulemused. Olgu tegu professionaali või kodukasutajaga, oleme siin, et toetada Sind igal sammul.