Skip to content
Koolitus: Onühholüüs - kuidas ära tunda?

18.11 Koolitus: Onühholüüs - kuidas ära tunda ja efektiivselt küüneplaadi irdumist ravida

200,00  sisaldab km

SKU: 0002230 Kategooria:

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

18.11 Koolitus: Onühholüüs – Kuidas ära tunda ja efektiivselt küüneplaadi irdumist ravida

Koolitus: Onühholüüs – kuidas ära tunda? Onühholüüs on tõsine küüneprobleem, mille puhul küüneplaat irdub küünesängist, olgu see osaliselt või täielikult. See võib tekitada ebamugavust, valulikkust ning olla ka visuaalselt häiriv. Onühholüüs võib mõjutada nii käte kui ka jalgade küüsi, mistõttu on oluline teada, kuidas seda probleemi ennetada ja ravida.

Koolituse käigus käsitleme põhjalikult järgmisi teemasid:

  • Mis on onühholüüs? – Räägime, millised on esimesed märgid ja sümptomid, mis viitavad onühholüüsile, ning kuidas küünestruktuur sellega muutub.
  • Tekkepõhjused – Vaatleme lähemalt, mis põhjustab küüneplaadi irdumist. Kas see on seotud trauma, infektsiooni, vale küünehoolduse või mõne muu teguriga? Selgitame välja, kuidas probleemi ennetada.
  • Onühholüüsi vältimine ja töövõtted – Kuidas vältida onühholüüsi tekkimist ja milliseid tehnikaid kasutada küüneplaadi tervise taastamiseks? Pakume praktilisi näpunäiteid ja töövõtteid, mis aitavad spetsialistidel probleemseid küüsi ravida.

Teooria ja praktika käsikäes: Koolitusel saad osa nii teoreetilisest materjalist kui ka praktilistest harjutustest, et oma teadmisi kinnistada ja oskusi täiendada. Õpid, millised on kõige tõhusamad ravimeetodid ning milliseid tooteid ja töövahendeid tuleks kasutada, et pakkuda klientidele professionaalset hooldust. Reaalsete juhtumitega praktiseerimine. Saad võimaluse ise käed külge panna.

Miks osaleda? Onühholüüs on keeruline ja sageli tähelepanuta jäetud küüneprobleem, mis nõuab spetsialistilt oskusi ja teadmisi. Koolitusel saad vajaliku info, et tuvastada ja ravida onühholüüsi juhtumeid ning pakkuda oma klientidele lahendusi, mis aitavad neil taastada oma küünte tervise ja ilu.

Oled oodatud osalema! Liitu meie koolitusega, et täiustada oma teadmisi küünehoolduse valdkonnas ning õppida, kuidas lahendada keerulisi küüneprobleeme nagu onühholüüs professionaalselt ja efektiivselt.

Koolitus sisaldab:

  • Teoreetiline osa
  • Praktilised töövõtted
  • Küsimuste ja vastuste voor

Toimumise aeg: 18. november 2024

Koolituse kestus: 10.00-14.00

Asukoht: Pirni 7/1-36

Palume võimalusel leida endale kaasa modell, kelle peal saame praktika osa läbi viia. Kui see ei ole võimalik, leiame lahenduse.

Registreeru juba täna ja kindlusta oma koht!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.