Skip to content
küüneviil 15 cm

Küüneviil 15 cm

5,00  sisaldab km

  • Professionaalne teemantpinna ja plastikust käepidemega viil
  • Küünte pikkuse vähendamiseks ja vormimiseks
  • Pestav ja desinfitseeritav
  • Pikkus 15 cm

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Ainult 2 laos

Kirjeldus

Küüneviil 15 cm

Küüneviil 15 cm on kvaliteetne tööriist, mis sobib suurepäraselt professionaalseks ja igapäevaseks kasutamiseks. Viil on kaetud teemantpinnaga, mis tagab ühtlase ja efektiivse viilimise, võimaldades küüntel püsida tugevana ja terve väljanägemisega. Viili käepide on valmistatud vastupidavast plastikust, pakkudes mugavust ja täpset haaret, samal ajal kui viili ümardatud ots muudab selle kasutamise ohutuks ja sujuvaks.

Peamised omadused ja eelised:

1. Teemantpind 
Teemantpinnaga viil pakub ühtlast ja tõhusat viilimist, muutes küünte lühendamise ja kujundamise kiireks ja mugavaks. Teemantpinna vastupidavus tagab, et viil säilitab oma efektiivsuse ka pärast korduvat kasutamist, muutes selle ideaalseks tööriistaks nii professionaalidele kui ka kodukasutajatele.

2. Plastikust käepide
Viili plastikust käepide on loodud tagama mugavuse ja täpsuse igasugustes töötingimustes. See annab kindla haarde ja muudab viili kasutamise sujuvaks ning kontrollitavaks, isegi keeruliste nurkade või pindade viilimiseks.

3. Ümardatud ots – ohutus ja täpsus
Viili ümardatud ots võimaldab ohutut viilimist, eriti tundlikes piirkondades nagu küünevallid. See disain teeb tööriista kasutamise eriti mugavaks, vältides võimalikke vigastusi või kahjustusi.

4. Sobib nii käte- kui varbaküünte hoolduseks
Küüneviil 15 cm sobib ideaalselt nii käte kui ka varbaküünte lühendamiseks ja kujundamiseks. Selle universaalne disain võimaldab saavutada täpseid ja soovitud tulemusi mõlema puhul, muutes viili mitmekülgseks hooldustööriistaks.

5. Pestav ja desinfitseeritav
Viili saab pärast kasutamist hõlpsalt puhastada ja desinfitseerida, mis tagab kõrge hügieenitaseme ja pika kasutusaja. See omadus muudab viili sobivaks professionaalsetesse keskkondadesse, kus hügieen ja tööriistade korduvkasutamine on oluline.

Küüneviil 15 cm on professionaalne tööriist, mis pakub täpset ja tõhusat küünte viilimist. Teemantpind tagab pikaajalise vastupidavuse ja efektiivsuse, samal ajal kui ergonoomiline plastikust käepide ja ümardatud ots lisavad kasutusmugavust ja ohutust. Pestav ja desinfitseeritav viil on ideaalne valik nii koduseks kui ka professionaalseks kasutamiseks, pakkudes hooldust nii käte- kui varbaküüntele.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.