Skip to content
04.11 Koolitus: Sissekasvanud küüne hooldus ja ravi

04.11 Koolitus: Sissekasvanud küüne hooldus ja ravi

250,00  sisaldab km

SKU: 0002229 Kategooria:

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Ainult 2 laos

Kirjeldus

04.11 Koolitus: Sissekasvanud küüne hooldus ja ravi

Sissekasvanud küüned on tavaline ja sageli äärmiselt valulik probleem, millega paljud inimesed kokku puutuvad. Sissekasvanud küüs võib põhjustada turset, punetust ja isegi põletikku, mis vajab kohest ja professionaalset sekkumist. Selleks, et pakkuda oma klientidele tõhusat ja professionaalset lahendust, on oluline mõista probleemi olemust ja võimalikke leevendusmeetodeid.

Koolituse käigus saad vastused järgmistele olulistele küsimustele:

  • Miks küüned sisse kasvavad? Arutleme sissekasvanud küünte tekkepõhjuste üle. Kas see on seotud küünte lõikamise tehnikaga, valede jalatsite kandmise või muude teguritega? Õpime tundma, kuidas ennetada küüneprobleeme juba varakult.
  • Kuidas tuvastada probleemi varajases staadiumis? Varajane diagnoos on võtmetähtsusega. Õpid, kuidas ära tunda sissekasvanud küünega seotud sümptomeid enne, kui probleem süveneb, ja kuidas hinnata, millises staadiumis probleem on.
  • Millised on tõhusad leevendamise ja hooldusmeetodid? Tutvustame erinevaid tehnikaid ja töövõtteid, mis aitavad leevendada valu ja vähendada põletikku. Õpid praktilisi meetodeid, kuidas eemaldada sissekasvanud küüs ilma liigse ebamugavuseta kliendile. Lisaks vaatleme ka jalahooldustoodete ja spetsiaalsete instrumentide kasutamist, et pakkuda pikaajalist leevendust ja vältida probleemi kordumist.

Koolituse ülesehitus: Koolitus sisaldab põhjalikku teoreetilist osa, kus saad ülevaate sissekasvanud küünte anatoomiast ja hooldusvõimalustest, ning praktilist osa, kus saad harjutada reaalsete juhtumite lahendamist professionaalsete töövahenditega.

Miks osaleda? Sissekasvanud küüs on sageli korduv probleem, mis vajab professionaalset ja järjepidevat hooldust. Koolitusel saad põhjaliku ettevalmistuse, et pakkuda oma klientidele tõhusat hooldust ning ennetada probleemi süvenemist. Õpid kasutama tänapäevaseid tehnikaid ja tööriistu, mis tagavad valuvaba ja pikaajalise lahenduse.

Liitu koolitusega, et:

  • Täiendada oma teadmisi ja oskusi sissekasvanud küünte hoolduse valdkonnas
  • Pakkuda oma klientidele professionaalset ja tõhusat lahendust
  • Tõsta oma teenuste kvaliteeti ja klientide rahulolu

Koolitus sisaldab:

  • Põhjalik teooria
  • Praktilised töövõtted
  • Küsimuste-vastuste voor

Toimumise aeg: 04. november 2024

Koolituse kestus: 10.00-14.00

Asukoht: Pirni 7/1-36

Palume võimalusel leida endale kaasa modell, kelle peal saame praktika osa läbi viia. Kui see ei ole võimalik, leiame lahenduse.

Registreeri end koolitusele juba täna ja paranda oma oskusi, et lahendada sissekasvanud küünte probleemid professionaalselt ja tõhusalt.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.