Skip to content
küüneviil 19 cm

Küüneviil 19 cm

12,00  sisaldab km

  • Professionaalne teemantpinna ja roostevabast terasest käepidemega viil
  • Küünte ja varbaküünte pikkuse vähendamiseks ja vormimiseks
  • Autoklaavitav
  • Pikkus 19 cm

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Ainult 2 laos

Kirjeldus

Küüneviil 19 cm – professionaalne viil täpseks ja mugavaks küünehoolduseks

Küüneviil 19 cm on ideaalne tööriist professionaalseks ja koduseks küünehoolduseks, pakkudes kvaliteetset viilimiskogemust tänu oma teemantpinnale ja vastupidavale disainile. Viili  roostevabast terasest käepide tagab pikaajalise kasutuse ja kindla haarde, samal ajal kui viili ümardatud ots muudab kasutamise ohutuks ja täpseks.

Peamised omadused ja eelised:

1. Teemantpind – täpne ja tõhus viilimine
Viili teemantpind pakub täpset ja ühtlast viilimist, võimaldades küünte pikkust efektiivselt vähendada ja soovitud kuju saavutada. Teemantpinna vastupidavus tagab, et viil säilitab oma kvaliteedi ka pärast pikaajalist kasutamist, olles ideaalne nii käte kui ka varbaküünte hooldamiseks.

2. Roostevabast terasest käepide – tugev ja vastupidav
Viili käepide on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, mis tagab vastupidavuse ja pikaealisuse. Teraskäepide on hügieeniline ja lihtne puhastada, pakkudes samas kindlat haaret, mis muudab viilimise mugavaks ja sujuvaks.

3. Hügieeniline ja kergesti desinfitseeritav
Tänu oma roostevabast terasest konstruktsioonile on viil lihtsalt steriliseeritav ja desinfitseeritav. Seda saab ohutult puhastada autoklaavis, sterilisaatori abil või keemiliste lahustega, mis tagab hügieenilise ja ohutu kasutamise nii salongides kui kodus.

4. Universaalne kasutus – käte ja varbaküünte hoolduseks
Viil sobib suurepäraselt nii käte- kui varbaküünte hoolduseks, aidates lühendada küünte pikkust ja kujundada nende kuju vastavalt soovile. Viili ümar ots tagab ohutu töötluse ka tundlikumates piirkondades.

5. Steriliseeritav ja korduvkasutatav
Viili on lihtne pärast igat kasutust steriliseerida, mis muudab selle ohutuks ja hügieeniliseks professionaalses keskkonnas. Roostevaba teras tagab viili pikaajalise kasutamise, mistõttu on see ideaalne valik igapäevaseks tööks ja korduvkasutuseks.

Küüneviil 19 cm on professionaalne ja vastupidav tööriist, mis tagab täpse ja efektiivse küünehoolduse. Tänu oma teemantpinnale ja roostevabast terasest käepidemele on see viil ideaalne valik küünte pikkuse lühendamiseks ja kuju kujundamiseks. Viili saab kergesti desinfitseerida ja steriliseerida, mistõttu sobib see kasutamiseks nii kodus kui ka professionaalses keskkonnas.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.