Skip to content
Komposiit I-flow 5g

Komposiit I-flow 5g

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

Komposiit I-flow 5g – usaldusväärne ja täpne lahendus titaanist kaartraatide kinnitamiseks

Komposiit I-flow 5g on valguskõvastuv vedel nanohübriidne komposiit, mis on spetsiaalselt loodud titaantraatide kindlaks ja stabiilseks paigaldamiseks. Selle paks konsistents võimaldab komposiidil püsida täpselt soovitud kohas ilma laialivalgumiseta, muutes selle ideaalseks lahenduseks “Titanium Brace” tehnikas ja täiendades suurepäraselt UniBrace meetodit. Tänu oma ainulaadsele koostisele on I-Flow podoloogide seas laialdaselt kasutusel ning hinnatud suurepärase kvaliteedi ja hinna suhte poolest.

Peamised omadused ja eelised:

1. Paks konsistents – täpne ja stabiilne paigaldamine
I-Flow komposiit on modifitseeritud paksendatud nanoosakestega, mis tagab suurepärase stabiilsuse ja kontrollitud paigaldamise. Selle omaduse tõttu sobib komposiit ideaalselt titaanist traatide kinnitamiseks, hoides need kindlalt paigas ilma laiali valguvate või ebastabiilsete tulemusteta.

2. Ideaalne “Titanium Brace” ja “UniBrace” tehnikate jaoks
Kuna I-Flow komposiit on loodud titaanist traatide kinnitamiseks, sobib see ideaalselt kasutamiseks nii Titanium Brace kui ka UniBrace meetodites. Selle täpne ja stabiilne konsistents tagab, et traadid püsivad paigal kogu protsessi vältel, pakkudes maksimaalset tuge ja mugavust nii spetsialistile kui ka patsiendile.

3. Valguskõvastuv nanohübriidne koostis
I-Flow komposiit põhineb valguskõvastuval nanohübriidsel tehnoloogial, mis tähendab, et materjal saavutab oma lõpliku tugevuse ja vormi valguse mõjul. See muudab komposiidi kasutamise kiireks ja efektiivseks, pakkudes spetsialistidele maksimaalset kontrolli kogu protsessi vältel.

4. Suurepärane kvaliteedi ja hinna suhe
I-Flow komposiit on podoloogide seas üks populaarsemaid valikuid tänu oma suurepärasele kvaliteedi ja hinna suhtele. See tagab usaldusväärse ja pikaajalise tulemuse, muutes selle kättesaadavaks ka nendele spetsialistidele, kes soovivad saada parimat tulemust ilma liigse kuluta.

5. Mugav ja lihtne kasutada
Tänu modifitseeritud koostisele ja nanoosakeste lisamisele on I-Flow komposiit mugav ja hõlpsasti kasutatav. Selle paks konsistents võimaldab täpset ja kiiret paigaldamist, pakkudes jalaravispetsialistidele mugavust ja täpsust ka keerulistes tingimustes.

I-Flow komposiit 5g on valguskõvastuv vedel nanohübriidne komposiit, mis on spetsiaalselt loodud titaanist kaartraatide ja ortopeediliste elementide kindlaks paigaldamiseks. Selle paks konsistents ja nanoosakestega rikastatud koostis tagavad stabiilse ja täpse paigaldamise, muutes komposiidi ideaalseks lahenduseks nii “Titanium Brace” kui ka “UniBrace” tehnikate jaoks. Podoloogide seas üks populaarsemaid valikuid, I-Flow pakub suurepärast kvaliteedi ja hinna suhet, tagades usaldusväärse ja pikaajalise tulemuse.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.