Skip to content
nitriil kindad 100 tk

Kindad nitriil SELEFA® AQUA sinine N100

9,00  sisaldab km

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Clear

Kirjeldus

Kindad nitriil SELEFA® AQUA sinine N100 – vastupidav ja hügieeniline valik professionaalseks kasutamiseks

Kindad nitriil SELEFA® AQUA  sinine N100 on kvaliteetsed, mittesteriilsed ja puudrivabad kindad, mis on loodud tagama kõrgeima hügieeni ja kaitse erinevates töötingimustes. Need kindad on ideaalsed kasutamiseks meditsiinis, tervishoius, ilusalongides, toiduainetööstuses ning muudes keskkondades, kus on vaja kaitsta käsi ja tagada puhtus. Kindaid on saadaval 3 erisuuruses.

Peamised omadused ja eelised:

1. Valmistatud vastupidavast nitriilist
SELEFA® nitriilkindad on valmistatud tugevast ja paindlikust nitriilist, mis tagab suurepärase vastupidavuse ja kaitse mehaaniliste vigastuste, kemikaalide ja nakkusohtlike vedelike eest. Nitriil on suurepärane materjal ka allergiliste reaktsioonide ennetamiseks, kuna see ei sisalda lateksvalke, mis võivad põhjustada allergiat.

2. Mittesteriilsed ja puudrivabad
Kindad on mittesteriilsed ja puudrivabad, mis teeb need ohutuks ja hügieeniliseks valikuks ka tundliku nahaga inimestele. Puudrivabad kindad ei jäta jääke nahale ega tööpindadele, muutes nende kasutamise mugavaks ja puhtaks igasugustes tingimustes.

3. Kõrge kaitsetase ja suurepärane tundlikkus
Nitriilkindad pakuvad suurepärast kaitset kahjulike ainete, sealhulgas keemiliste vedelike ja bioloogiliste riskide eest. Samal ajal on kindad piisavalt õhukesed, et säilitada sõrmeotste tundlikkus, võimaldades täpset ja mugavat töötegemist ka peenete ja detailsete ülesannete korral.

4. Lai kasutusala
SELEFA® AQUA nitriilkindad sobivad kasutamiseks erinevates valdkondades, sealhulgas:

  • Meditsiinis ja tervishoius, kus on oluline tagada käte kaitse ja hügieen.
  • Toiduainetööstuses, kus on vaja vältida toidu saastumist ja tagada ohutus.
  • Ilutööstuses, kus töötajad puutuvad kokku kemikaalide ja muude toodetega.
  • Laborites ja puhastustöödel, kus on vajalik kaitse kemikaalide ja kahjulike ainete eest.

5. Kergesti kätte tõmmatavad ja mugavad
Kindad on loodud mugavaks kasutamiseks ja nende kätte panemine ning ära võtmine on kiire ja lihtne. Nitriilmaterjal on elastne ja mugavalt sobituv, pakkudes suurepärast liikuvust ja paindlikkust.

6. Sinine värv – visuaalselt eristatav ja professionaalne välimus
Kindad on sinise värvusega, mis aitab neid visuaalselt eristada ja annab professionaalse välimuse.

7. Pakendis 100 kindapaari
Pakendis on 100 paari kindaid, mis muudab selle praktiliseks ja ökonoomseks lahenduseks sagedaseks kasutamiseks. Suurem kogus tagab, et kindaid on alati käepärast, kui neid vaja läheb.

SELEFA® AQUA nitriilkindad on vastupidavad, puudrivabad ja mittesteriilsed kindad, mis pakuvad usaldusväärset kaitset ja mugavust igasugustes töötingimustes. Sobivad ideaalselt kasutamiseks meditsiinis, toiduainetööstuses, ilusalongides ja laborites, pakkudes suurepärast kombinatsiooni kaitsest ja tundlikkusest. Nitriilist valmistatud kindad on mugavad, allergiavabad ning tagavad kõrge hügieenitaseme igas olukorras.

Additional information

Suurus

, ,

Country

Eesti

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.