Skip to content
Arkada® Keratolüütikum TTsept 250 ml

Arkada Keratolüütikum TTsept 250 ml

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

  • Tõhus naha ja küünte pehmendaja
  • Pehmendab ka kõige tugevamad kallused
  • Spetsialistide sõnul parim keratolüütikum turul
  • Professionaalseks kasutuseks

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

Arkada Keratolüütikum TTsept 250 ml – tõhus lahendus jalgade ja küünte hoolduseks

Pediküüri ja jalaravi maailmas on Arkada Keratolüütikum TTsept 250 ml kõrgelt hinnatud toode, mis on spetsiaalselt välja töötatud naha ja küünte pehmendamiseks, puhastamiseks ning värskendamiseks. See veepõhine antibakteriaalne sprei pakub professionaalsetele jalahooldusspetsialistidele tõhusat ja usaldusväärset lahendust, mis vastab kõikidele nõudmistele tänapäeva jalatervise hoolduses.

Peamised koostisosad ja nende eelised

1. Teepuuõli – antibakteriaalne ja põletikuvastane toime
Arkada TTsept sisaldab looduslikku teepuuõli, mis on tuntud oma antibakteriaalsete, seenevastaste ja põletikuvastaste omaduste poolest. Teepuuõli aitab võidelda seeninfektsioonide vastu ja hoiab ära ebameeldivate lõhnade tekke, muutes jalad värskeks ja puhtaks. See koostisosa on eriti kasulik klientidele, kes kannatavad seenhaiguste all või kellel on kalduvus jalgade liigsele higistamisele.

2. Salitsüülhape – tõhus keratolüütiline toime
Salitsüülhape on Arkada TTsepti teine võimas koostisosa, mille peamine eelis on keratolüütiline toime. See hape aitab pehmendada ja eemaldada surnud naharakke, puhastades samal ajal ummistunud poorid. Salitsüülhape on eriti tõhus tugevate nahapaksendite puhul.

3. Arnika – vereringet soodustav ja turset vähendav toime
Arkada TTsept on rikastatud ka arnikaga, mis soodustab vereringet ja vähendab turset. See teeb toote ideaalseks väsinud ja valulike jalgade puhul, pakkudes kohest leevendust ja lõõgastust. Arnika on looduslik koostisosa, mida on juba sajandeid kasutatud põletiku ja valulikkuse leevendamiseks.

Kasutusjuhend

1. Kandke TTsept nahale ja küüntele
Alustuseks pihustage Arkada TTsept keratolüütikum otse nahale ja küüntele. Toode muutub kokkupuutel nahaga aktiivseks vahuks, mis tungib sügavale pooridesse ja küüneplaadile, tagades maksimaalse tõhususe.

2. Oodake umbes 30 sekundit
Laske vahul mõjuda umbes 30 sekundit. Selle aja jooksul hakkavad toimeained pehmendama surnud naharakke ja valmistavad ette küüned ja naha järgnevaks hoolduseks.

3. Puhastage ja töödelge
Pärast 30-sekundilist ootamist puhastage liigne vaht ja alustage naha või küünte töötlemist vastavalt vajadusele. Kasutage TTsepti nii aparaadipediküüris kui ka käsitsi töötades, sõltuvalt soovitud tulemusest ja kliendi vajadustest.

Pakend ja lisatarvikud

Arkada Keratolüütikum TTsept on saadaval 250 ml pudelis, mis on mugav ja praktiline igapäevaseks kasutamiseks professionaalses keskkonnas. Soovi korral on võimalik juurde osta pihusti, et kohandada toodet vastavalt individuaalsetele eelistustele ja töövõtetele. Pihusti leiad siit.

Kokkuvõte

Arkada Keratolüütikum TTsept 250 ml on professionaalne toode, mis pakub terviklikku lahendust jalahoolduseks. Tänu oma unikaalsele koostisele, mis sisaldab teepuuõli, salitsüülhapet ja arnikat, on see ideaalne valik naha ja küünte pehmendamiseks. Toode on loodud professionaalidele, pakkudes tõhusat hooldust. Vt ka teisi Arkada professionaalseid jalahooldustooteid ja leia endale sobivaim lahendus!

Additional information

Bränd

Koostisosad

Aqua, Undecylenamidopropyl betaine, Polysorbate 20, Caproyl/Luroyl Lactylate, Triethyl Citrate,  Tea tree leaf oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol,  Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzonate, Limonene.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.