Skip to content
Caremed Allgäuer jalakreem kuivale ja kannalõhedega jalale - 125 ml

Caremed Allgäuer jalakreem väga kuivale nahale - 125 ml

16,00  sisaldab km

  •  Väga kuivale ja kannalõhedega, paksenditega jalale
  •  Pidurdab ja ennetab paksendite teket
  •  Niisutab ja toidab nahka
  •  Taastab kahjustunud nahka
  •  Põletikuvastase toimega
  •  Olemas ka profisuuruses

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Laos

Kirjeldus

CareMed Allgäuer jalakreem väga kuivale nahale

CareMed Allgäuer jalakreem väga kuivale nahale on spetsiaalselt loodud väga kuiva jala naha niisutamiseks ja toitmiseks. Kui otsid usaldusväärset ja tõhusat lahendust väga kuiva jala naha hooldamiseks, siis CareMed Allgäuer jalakreem on just see, mida vajad. See rikkalik ja toitev kreem on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et pakkuda intensiivset niisutust ja kaitset kuivale, kannalõhedega või paksenditega jalale ja kahjustunud nahale, tagades samal ajal, et nahk püsib pehme, sile ja terve. Selle rikkalik koostis sisaldab erinevaid taimeekstrakte, vitamiine ja õlisid, mis aitavad kahjustatud nahka taastada ning ennetada edasist kuivust, nahapaksendite teket ja lõhenemist.

Peamised omadused:

  • Intensiivne niisutus: kreemis sisalduvad mandliõli, sheavõi ja E-vitamiin tagavad sügava niisutuse, aidates taastada naha pehmuse ja elastsuse.
  • Põletikuvastane toime: Gentiana Lutea juur on tuntud oma põletike- ja mädanikevastase toime poolest.
  • Salitsüülhape koorib: Salitsüülhape pidurdab uute nahapaksendite teket ning koorib olemasolevaid
  • Looduslikud taimeekstraktid: Rosmariiniõli, mägimänniõli ja sidrunheinaõli koos teiste taimeekstraktidega toetavad naha tervist, pakkudes rahustavat ja taastavat hooldust.
  • 100% vegan: CareMed ei kasuta oma toodetes loomseid koostisosi, seega sobib kreem hästi ka veganitele.

Kasutamine: kandke kreem kaks korda päevas – hommikul ja õhtul – kahjustunud alale. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage kreemi regulaarselt, et kaitsta nahka kuivuse ja lõhenemise eest.

CareMed Allgäuer jalakreem on ideaalne lahendus väga kuiva naha igapäevaseks hoolduseks, pakkudes sügavat niisutust ja tõhusat kaitset.

Additional information

Bränd

Koostisosad

Aqua, Glyceryl Stearate Se, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sodium Salicylate, Urea, Tocopheryl Acetate, Pinus Pumilio Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Gentiana Lutea Root, Menthol, Valeriana Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Viscum Album Leaf Extract, Humulus Lupulus Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Sodium Carbomer, Citric Acid, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.