Skip to content
Arkada akrüüli vedelik

Arkada akrüüli vedelik - 100 ml

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

  •  Küüneplaadi ohutu korrigeerimine
  •  Pulbrist akrüülvaigu valmistamiseks
  •  Puudub ebameeldiv lõhn
  •  Sissekasvanud ja sissekeeratud küünte korrigeerimine
  •  Küüneplaadi defektide rekonstrueerimine

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

Arkada akrüüli vedelik – lõhnatu ja tõhus lahendus küünte rekonstrueerimiseks

Arkada akrüüli vedelik on innovaatiline toode, mis on spetsiaalselt välja töötatud akrüülvaigu valmistamiseks, pakkudes ideaalset lahendust küüneplaadi korrigeerimiseks ja rekonstrueerimiseks. See vedelik eristub teistest turul olevatest akrüülvedelikest eelkõige oma lõhnatu koostise poolest. See tagab mugavama ja meeldivama kasutuskogemuse nii spetsialistile kui ka kliendile.

Mugav ja meeldiv töötlemine lõhnatu vedelikuga

Paljud jalaravi- ja maniküürispetsialistid ning nende kliendid on kaevanud traditsiooniliste akrüüli vedelike intensiivse ja ärritava lõhna üle. Arkada on sellele murele vastanud. Arendades välja lõhnatu akrüüli vedeliku, mis pakub sama tõhusat toimivust ilma ebameeldiva aroomita. See uuendus muudab tööprotsessi tunduvalt meeldivamaks ja aitab kaasa parema kliendikogemuse loomisele.

Tõhus ja usaldusväärne koostis

Vaatamata lõhnatu koostise lisamisele, säilitab vedelik kõik olulised omadused, mida professionaalsed jalaravi- ja küünetehnikud vajavad. Vedelik seguneb suurepäraselt akrüülpulbriga, moodustades tugeva ja elastse akrüüli, mis sobib ideaalselt küüneplaadi defektide korrigeerimiseks ja rekonstrueerimiseks. See tagab, et lõpptulemus on vastupidav, esteetiline ja vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Täiuslik kombinatsioon hõbeakrüüliga

Arkada akrüüli vedelik on ideaalne komponent hõbeakrüüliga töötamiseks. Kui need kaks komponenti omavahel kombineerida, saadakse küünte rekonstrueerimiseks tugev ja elastne akrüül. See sobib suurepäraselt ka kõige keerukamate küünetööde teostamiseks. Sobib hästi ka sissekasvanud ja deformeerunud küünte korrigeerimiseks ning võimaldab ohutut ja efektiivset küüneplaadi rekonstrueerimist.

Küüneplaadi ohutu ja tõhus korrigeerimine

Arkada akrüüli vedelik on välja töötatud spetsiaalselt küüneplaadi ohutuks korrigeerimiseks. Kasutades seda koos Arkada primeri ja akrüülpulbriga, on võimalik efektiivselt taastada ja korrigeerida erinevaid küüneplaadi defekte. Tagades seejuures loomuliku ja esteetilise tulemuse. See toode on suurepärane valik nii professionaalsetele jalaravispetsialistidele kui ka maniküüritehnikutele, kes otsivad usaldusväärset lahendust oma klientide vajaduste rahuldamiseks.

Olulised omadused

• küüneplaadi ohutu korrigeerimine
• sissekasvanud ja sissekeeratud küünte korrigeerimine
• küüneplaadi defektide rekonstrueerimine

Pakend ja kasutusjuhend

Arkada akrüüli vedelik on saadaval praktilises 100 ml pudelis, mis on piisav mitmeks kasutuskorraks. Vedelik on mõeldud kasutamiseks koos Arkada akrüülpulbri ja primeriga, tagades maksimaalse efektiivsuse ja kvaliteedi. Pärast kasutamist soovitatakse pudel hoolikalt sulgeda, et säilitada vedeliku omadused ja tagada toote pikaajaline kasutus.

Kokkuvõte

Arkada akrüüli vedelik on professionaalne ja tõhus lahendus kõigile, kes soovivad saavutada kõrgetasemelist tulemust küüneplaadi rekonstrueerimisel ja korrigeerimisel. Selle lõhnatu koostis muudab tööprotsessi meeldivamaks nii spetsialistile kui ka kliendile. Säilitades samas kõik olulised omadused, mida akrüülvedelikult oodata võiks. Koos Arkada primeri ja akrüülpulbriga pakub see toode täiuslikku lahendust igapäevasteks küünetöödeks.

Küüneplaadi rekonstrueerimiseks on lisaks vajalikud Arkada primer ja Arkada akrüülpulber.

Additional information

Country

Poola

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.