Skip to content
CareMed sidemekäärid, sirged

CareMed sidemekäärid

19,00  sisaldab km

  •  Sobilikud sidemete optimaalseks lõikamiseks
  •  Roostevaba teras

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Ainult 2 laos (saab järeltellida)

Kirjeldus

CareMed sidemekäärid

Sirgete lõikeservadega CareMed sidemekäärid on spetsiaalselt kujundatud tööriist, mis tagab täpsuse ja efektiivsuse sidemete lõikamisel. Need käärid on ideaalne valik meditsiinitöötajatele, jalaravispetsialistidele ja teistele spetsialistidele, kes vajavad täpset ja usaldusväärset lõikamisvahendit oma igapäevatöös.

Valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest, tagavad need käärid erakordse vastupidavuse ja pikaajalise töökindluse. Roostevaba teras on tuntud oma korrosioonikindluse ja tugevuse poolest, mis muudab need käärid ideaalseks sidemete lõikamiseks. Terasest lõikeservad säilitavad oma teravuse pika aja jooksul.

Sirged lõikeservad aitavad saavutada täpse lõike, vältides lõikeääre kahjustamist ja tagades iga kord täiusliku tulemuse.

  • Sobilikud sidemete optimaalseks lõikamiseks
  • Valmistatud roostevabast terasest

Käärid on autoklaavitavad, steriliseeritavad ja desinfitseeritavad, mis tähendab, et need vastavad kõrgeimatele hügieenistandarditele. Autoklaavitamine ja steriliseerimine on vajalik, et tagada tööriistade täielik puhtus ja ohutus, eriti meditsiinilistes keskkondades. Roostevaba teras ei muuda oma omadusi isegi kõrgetel temperatuuridel, tagades kääride pikaajalise kasutusiga ja usaldusväärsuse.

Vt meie teisi instrumente.

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.