Skip to content
Kahepoolne viil taldade raspeldamiseks

Kahepoolne viil taldade raspeldamiseks

3,50  sisaldab km

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Laos

Kirjeldus

Kahepoolne viil taldade raspeldamiseks

Kahepoolne viil taldade raspeldamiseks on tõhus ja praktiline abivahend, mis tagab teie jalgade hoolduse parimal viisil. See kõrgekvaliteediline tööriist eemaldab efektiivselt kõva ja kuiva naha jalataldadelt, muutes need siledaks ja pehmeks.

Riiv on varustatud kahe erineva tekstuuriga pinnaga, mis tagavad põhjaliku ja mugava hoolduse. Jämedam pool on spetsiaalselt loodud kuiva ja kareda naha eemaldamiseks. See töötab kiiresti ja tõhusalt, vähendades vaevusi, mis on põhjustatud paksenditest ja kannalõhedest. Jämeda poole abil saate hõlpsalt eemaldada nahapaksendeid, mis on tekkinud pideva surve või hõõrdumise tagajärjel.

Peenem pool on viimistlemiseks, viilimiseks pakkudes teie jalgadele luksuslikult pehmet ja sileda tunnet. Pärast jämedama poole kasutamist on peenem pool ideaalne naha poleerimiseks ja viimase lihvi andmiseks. See aitab hoida jalgade naha tervena ja vältida uute paksendite teket.

Kahepoolne jalariiv/kannariiv on disainitud nii, et tagada mugav ja kindel haare. Selle kerge ja käepärane kuju muudab kasutamise lihtsaks ja tõhusaks. Regulaarne kasutamine aitab hoida jalgu kaunite ja tervetena.

Sõltumata sellest, kas olete kodus või reisil, on kahepoolne jalariiv/kannariiv usaldusväärne ja praktiline kaaslane teie igapäevases jalahooldusrutiinis. Investeerige oma jalgade heaolusse ja nautige siledat, pehmet ning tervet nahka tänu selle suurepärasele hooldusvahendile.

Oluline komponent naha niiskustasakaalu säilitamisel ning paksendite ja kannalõhede ennetamisel on jalahooldusvahendid nagu jalakreemid, salvid. Vt rohkem siit.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.