Skip to content
Arkada salv väga kuivale ja kahjustunud nahale

Arkada salv väga kuivale ja kahjustunud nahale

2,00 50,00  sisaldab km

  •  Arkada salv on sobilik väga kuivale ja kahjustunud nahale
  •  Sobib ka jalaseene ravi toetuse (ka seene ennetamiseks), kannalõhede, paksendite korral
  •  Muudab ka kõige kuivema naha siidiseks ja pehmeks ning on põletikuvastane
  •  Tekitab nahale kaitsekihi kahjulike väliskeskkonnamõjude eest
  •  Võib kasutada küünarnukkidel, põlvedel, huultel jm kuivadel kohtadel üle keha
  •  Kollageeni, teepuuõli, mandliõli, oregano, glütseriini, rosmariini ja vaseliiniga
  •  Nahk jääb särav ja niisutatud

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Clear

Kirjeldus

Arkada salv väga kuivale ja kahjustunud nahale

Arkada salv väga kuivale ja kahjustunud nahale on valmistatud eksklusiivsetest koostiosadest ning see pakub intensiivset hooldust, niisutust ja rahustavat leevendust. Karedad kohad kandadel või kehal jäävad minevikku, sest nahk muutub siidiseks ning salv võtab maha ärritust, ebamugavustunnet ja põletikku. See on ideaalne eriti kuiva naha ja kannalõhede/paksendite puhul. Sobib igale nahatüübile. Sobib ka kasutamiseks küünarnukkidel, põlvedel, kätel, huultel.

Arkada salv pakub intensiivet, taastavat ja kaitsvat toimet​

Salv loob naha pinnale kaitsekihi, mis kaitseb kahjulike mikroorganismide, nagu bakterite ja seente eest.  Tänu sellele püsib nahk terve ja kaitstud, isegi sellistes keskkondades, nagu ujulad või jõusaalid.

Koostisesse kuuluvad vaseliin, lanoliin, mandliõli, kala kollageen, teepuuõli ja rosmariiniõli. Arkada kasutab looduse jõudu, et pakkuda enneolematuid tulemusi.  Teepuuõli ja oregano omavad antibakteriaalseid omadusi, sobivad seenhaigusest kahjustatud nahale ja kaitsevad kahjulike mikroorganismide eest. Teepuuõli seenevastased omadused aitavad seenhaiguse ravi toetada ja seenhaigusesse nakatumist ennetada. Teepuuõlil on põletikuvastased omadused, mis võivad aidata vähendada punetust, turset ja ebamugavust, mis on seotud põletikuliste seisunditega nagu põletikulised kannalõhed või jalaseen. Lisaks aitab see neutraliseerida ebameeldivaid lõhnu, mis on põhjustatud higistamisest ja bakteritest, eemaldades ebameeldiva lõhna ja pakkudes värskustunnet.  Kollageen ja glütseriin niisutavad ja toidavad nahka sügavuti, suurendades selle pehmust ja elastsust ning jättes selle terveks ja säravaks. Kollageenil on oluline roll jalahooldustoodetes, kuna see aitab vähendada kannalõhesid, naha kuivust, kuna aitab säilitada naha loomulikku niiskustasakaalu. Lisaks on kollageenil kaitsev toime, mis võib aidata nahka kaitsta keskkonnakahjustuste eest ning vähendada põletikku ja ärritust. Samuti stimuleerib kollageen naharakkude uuenemist ja paranemist, kiirendades seeläbi naha paranemisprotsessi ja taastumist. Rosmariinil on tugevad põletikuvastased omadused, mis võivad aidata leevendada jalgade põletikulisi seisundeid, nagu näiteks jalaseen või muud nahaprobleemid. Lisaks sellele võib rosmariin vähendada turset ja punetust ning seeläbi parandada jalgade heaolu.

Lihtne kasutamine

Kanna salvi kahjustatud piirkonnale 1-2 korda päevas. Pideva kasutamisega märkad oma naha seisundi märkimisväärset paranemist. Võib kasutada alates 3. eluaastast.

Vt ka teisi Arkada tooteid siit.

Parim enne: pakendil

Tootja: AarkadaAdrian Arkada

Additional information

Suurus

, ,

Country

PL

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.