Skip to content
HFL Laboratories Solution sprei küüneseenele - 50 ml

Solution sprei küüneseenele - 50 ml

20,00  sisaldab km

  •  Uuenduslik ning mugav sprei küüneseenele või seenest kahjustatud nahale
  •  Toetab küüne taastumist ja annab terve välimuse
  •  Patenteeritud toode
  •  Ei sisalda ravimeid, hormoone ega antibiootikume
  •  Jõuab küünemaatriksini, kus moodustuvad uued rakud
  • Kõrge pH tase

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Laos

Kirjeldus

HFL Solution sprei küüneseenele – tõhus ja ohutu lahendus seeninfektsioonide vastu

 

HFL Solution sprei küüneseenele – 50 ml on innovatiivne ja patenteeritud toode, mis on spetsiaalselt välja töötatud võitlemiseks küüneseene ja teiste seeninfektsioonide vastu. Tänu oma ainulaadsele koostisele ja kõrgele pH-tasemele, on see sprei tõhus abivahend dermatofüütide, hallitus- ja pärmseente vastu, pakkudes leevendust ja kaitset seeneprobleemidest tingitud ebamugavuste vastu.

Miks valida HFL Solution sprei?

1. Kõrge pH-tase – ebasoodne keskkond seentele
HFL Solution sprei loob küünel ja nahal nõrgalt happelise keskkonna, mis on seente arenguks ebasoodne. Tänu sellele keskkonnale vähenevad seeninfektsiooni leviku võimalused, aidates samal ajal ennetada uute nakkuste teket. Sprei koostisosad toimivad sünergiliselt, pakkudes maksimaalset kaitset ja ravitoimet.

2. Looduslik ja ohutu koostis
Solution sprei ei sisalda ravimeid, hormoone ega antibiootikume, mis teeb selle toote ohutuks ja sobilikuks kasutamiseks igas vanuses inimestele. See omadus võimaldab sprei laialdast kasutamist ilma oluliste vastunäidustusteta, muutes selle ideaalseks valikuks kõigile, kes otsivad looduslikku ja tõhusat lahendust seeninfektsioonide vastu.

3. Sügav toime küünemaatriksini
Erinevalt paljudest teistest toodetest, tungib HFL Solution sprei läbi küüneplaadi ja jõuab küünemaatriksini – piirkonda, kus moodustuvad uued küünerakud. See sügav toime aitab tagada, et seeninfektsioon ravitakse juurtest alates, aidates kaasa terve ja tugevama küüneplaadi taastumisele.

4. Mugav ja praktiline kasutamine
Solution sprei on mugav ja lihtne kasutada, sobides igapäevaseks kasutamiseks kõigile. Seda saab kasutada nii seeninfektsioonide raviks kui ka ennetamiseks. Sprei on ideaalne valik, kui külastate ühiskasutatavaid ruume, nagu ujulad, spordisaalid ja saunad, kus seeninfektsioonid võivad kergesti levida.

Toimeained ja nende kasulikud omadused

1. Naatriumbensoaat – tõhus mikroorganismide vastu
Naatriumbensoaat on Solution sprei peamine toimeaine, millel on tugev mõju mikroorganismidele, sealhulgas seeninfektsioonide tekitajatele. See aitab tõhusalt võidelda seente leviku vastu, pakkudes samal ajal nahale ja küüntele kaitset.

2. Alkohol – desinfitseeriv toime
Solution sprei sisaldab ka suures koguses alkoholi, mis tagab toodete desinfitseeriva toime. Alkohol aitab eemaldada kahjulikud mikroorganismid nahapinnalt, vähendades samal ajal nakkusohu riski.

3. Pantenool (B5 provitamiin) – niisutav ja taastav toime
Pantenool, tuntud ka kui B5-vitamiin, on sprei koostisosa, mis aitab niisutada ja taastada kahjustatud nahka ja küüsi. See koostisosa aitab leevendada kuivust ja ärritust, pakkudes samal ajal nahale vajalikku hooldust ja kaitset.

Kasutusjuhend

1. Pihustamine nahale ja küüntele:
Pritsige sprei kahjustatud piirkonnale (küüntele või nahale) kaks korda päevas 15-20 cm kauguselt, pihustades korraga umbes 1-2 pumbatäit.
2. Ennetav hooldus:
Parima tulemuse saavutamiseks pritsige sprei vähemalt kord nädalas ka jalatsite sisse, et ennetada seente levikut. Toodet jätkub umbes 6 nädalaks regulaarsel kasutamisel.

Märkus: Paksenenud ja habraste küünte korral on soovitatav pöörduda professionaali poole, et tagada optimaalne ravi ja hooldus.

Kokkuvõte

HFL Solution sprei küüneseenele – 50 ml on tõhus, ohutu ja praktiline lahendus küüneseene vastu. Selle kõrge pH-tase ja ainulaadne koostis tagavad, et seeninfektsioonide areng peatatakse. Lisaks sobib toode suurepäraselt ka seeninfektsioonide ennetamiseks, muutes selle ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks nii kodus kui ka avalikes kohtades. Loe meie blogist rohkem küüneseene ravi ja ennetamise kohta ning leia parimad tooted, mis toetavad sinu jalahooldust!

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.