Skip to content
HFL Laboratories Fresh Gel vereringet parandav geel

Fresh Gel vereringet parandav geel

22,00  sisaldab km

  •  Vereringet parandav ja valuvaigistav
  •  Taastab peale väsitavat päeva, sportimist
  •  Tugevdab veresoonte seinasid ja parandab liigeste liikuvust
  •  Leevendab sügelust ja jahutab
  •  Sobilik rasedatele
  •  Soojendava ja rahustava efektiga
  •  Vähendab lihaskrampe ja sobilik rahututele jalgadele

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Clear

Kirjeldus

Fresh Gel vereringet parandav geel – kohene leevendus väsinud ja valulikele jäsemetele

Fresh Gel vereringet parandav geel on ideaalne lahendus kõigile, kes otsivad kiiret ja tõhusat leevendust jalgade, käte või lihaste väsimusele ja valule. See geel aitab parandada vereringet, tugevdada veresooni ning vähendada raskus- ja ebamugavustunnet kehas, eriti peale pikka ja rasket päeva, sportimist või muud pingutust. Fresh Gel on eriti kasulik väsinud jalgadele ja kätele, samuti neile, kes kannatavad külmade, rahutute ja krampidele kalduvate jalgade all.

Peamised omadused ja koostisosad

1. Tõhustatud vereringe ja hapniku jõudmine lihastesse
Fresh Gel parandab vereringet, mis tagab, et lihased ja liigesed saavad vajalikku hapnikku ja toitaineid, aidates samal ajal kõrvaldada jääkaineid. Kuigi geel ei ravi haigusi, leevendab see kiiresti valu ja ebamugavustunnet, pakkudes ajutist kergendust.

2. Veresoonte seinte tugevdamine ja liigeste liikuvuse parandamine
Geel tugevdab veresoonte seinu ja parandab liigeste liikuvust, muutes selle sobivaks kõigile, kes kannatavad vereringeprobleemide või liigesevalude käes. See on eriti kasulik neile, kes kannavad kompressioonsukki ja vajavad täiendavat tuge venoosse vereringe parandamiseks.

3. Kamper – kohene valu ja ebamugavustunde leevendus
Kamper toimib vastuärritajana, tekitades kerget kõditunnet ja leevendades paikset valu või ebamugavust. See aitab kiiresti rahustada valulikku piirkonda, pakkudes kohest leevendust väsinud ja pinges lihastele.

4. Hobukastan ja mägiarnika – leevendus vereringe- ja liigesprobleemidele
Hobukastanit ja mägiarnikat on traditsiooniliselt kasutatud veenipõletike ja vereringeprobleemide raviks. Need koostisosad on kasulikud ka liigesvalude, sealhulgas artriidi, reuma, podagra ja artroosi korral, leevendades põletikku ja pakkudes pikaajalist toetust.

5. Nõiapähklipuu (hamamelis) – sügeluse ja rahutuse vähendamine
Hamamelis on tuntud oma rahustavate omaduste poolest. See aitab vähendada sügelust, rahutust ja pinget, andes kergendust ka kõige tundlikumale nahale.

6. Torkava ruskuse ekstrakt – lihasväsimuse vähendamine
Torkava ruskuse ekstrakt on tuntud lihaste väsimust vähendavate omaduste poolest. See aitab taastada lihaste jõudluse ja pakkuda kergendust pärast intensiivset füüsilist koormust.

Kellele sobib Fresh Gel?

  • Väsinud jalad ja käed: Ideaalne pärast pikka päeva või intensiivset sportimist, pakkudes kiiret leevendust väsimuse ja pingete vastu.
  • Külmad ja rahutud jalad: Sobib neile, kes kannatavad rahutute jalgade sündroomi all või kellel on kalduvus krampidele.
  • Diabeetikud ja rasedad: Geel on ohutu kasutamiseks ka diabeetikutele ja rasedatele, pakkudes loomulikku leevendust ilma ravimeid kasutamata.
  • Liigese- ja lihasvalud: Kasulik inimestele, kellel on liigesevalud, nagu artriit, reuma või artroos.

Kasutusjuhend

Kasutage Fresh Gel vereringet parandavat geeli kaks korda päevas või lihaspinge ja valu korral iga 4 tunni tagant. Kandke geel kogu jäseme või käe pikkuses nahale ning masseerige seda õrnalt ringjate liigutustega, kuni see on täielikult imendunud. Mitte kasutada lahtistel haavadel ega ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes.

Hoiatused ja säilitamine

  • Ainult välispidiseks kasutamiseks.
  • Mitte kasutada, kui olete ülitundlik mõne koostisosa suhtes.
  • Onkoloogilistel patsientidel ei soovitata geeli kasutada ilma arstiga konsulteerimata.
  • Hoidke lastele kättesaamatus kohas.

Kokkuvõte

Fresh Gel vereringet parandav geel on ideaalne lahendus neile, kes otsivad kiiret ja tõhusat leevendust valule, raskustundele ja väsimusele jalgades, kätes ja lihastes. Selle aktiivsed koostisosad, nagu kamper, hobukastan, mägiarnika ja hamamelis, pakuvad mitmekülgset hooldust ning tugevdavad vereringet, pakkudes samal ajal kohest valu leevendust. Proovige Fresh Gel-i juba täna ja nautige kergemaid ning tervemaid jalgu ja käsi!

Additional information

Suurus

,

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.