Skip to content
HFL Laboratories profikreemide dosaator

HFL Laboratories profikreemide dosaator

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

  •  Dosaator HFL Laboratories Roselan salvile, Dermoleen kreemile ja Fresh Gel geelile
  •  Korduvkasutatav

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

HFL Laboratories profikreemide dosaator

HFL Laboratories profikreemide dosaator. Dosaator on korduvkasutatav ja sobib Dermoleen kreemile, Fresh Gel geelile, Roselan salvile.

Tutvustame HFL Laboratories profikreemide dosaatorit, mis on loodud spetsiaalselt professionaalidele, kes hindavad efektiivsust ja kasutusmugavust.

See lihtsustab oluliselt HFL Laboratories profisuuruses kreemide kasutamist, muutes selle protsessi kiireks ja vaevatuks. Unusta tülikas spaatliga kreemi pealekandmine – dosaatoriga on töö tegemine lihtsam ja tõhusam.

Dosaator on loodud tagama täpset kogust iga kasutuskorraga, vähendades raiskamist ja tagades, et saad iga kord optimaalse koguse toodet. Lisaks aitab dosaatori kasutamine hoida kreemi hügieenilisena, kuna puudub otsene kokkupuude tootega.

Profikreemide dosaator on loodud professionaalide vajadusi silmas pidades. See on ideaalne tööriist salongidesse ja spaadesse, kus kvaliteet ja efektiivsus on esmatähtsad. Dosaatori kasutamine parandab teenuse osutamise kiirust ja mugavust, pakkudes klientidele paremat kogemust.

Dosaatorit on lihtne hooldada ja puhastada, tagades, et see püsib pikka aega kasutuskõlblikuna. Kõrgekvaliteediline materjal tagab vastupidavuse ja pikaealisuse, mis on oluline omadus intensiivses kasutuses.

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.