Skip to content
Progline küünenahatangid, pikkus 10 cm/lõiketera 3 mm

Progline küünenahatangid 10 cm/3mm

28,00  sisaldab km

  •  Pikkus 10 cm, lõiketera 3 mm
  •  Roostevaba teras
  •  Küünenahatangid

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Ainult 2 laos

Kirjeldus

Progline küünenahatangid 10 cm / lõiketera 3 mm – täiuslik tööriist maniküüri ja pediküüri professionaalidele

Progline küünenahatangid on loodud jalaravispetsialistidele ning maniküüri- ja pediküüriekspertidele, pakkudes täpsust ja mugavust igapäevatöös. Need tangid on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest roostevabast terasest AISI 420, mis tagab suurepärase korrosioonikindluse ja pikaajalise vastupidavuse. Tänu oma 10 cm pikkusele ja 3 mm lõiketerale on need tangid ideaalsed täpseks tööks küünenahkade lõikamisel, tagades professionaalse tulemuse iga kasutuskorraga.

Peamised omadused ja eelised:

1. Kvaliteetne meditsiiniline roostevaba teras
Progline tangid on valmistatud vastupidavast meditsiinilisest roostevabast terasest AISI 420, mis on tuntud oma suurepärase korrosioonikindluse ja vastupidavuse poolest. See materjal võimaldab tangide pikaajalist kasutamist isegi pideva steriliseerimise ja desinfitseerimise korral, muutes need ideaalseks tööriistaks professionaalses keskkonnas.

2. Täpne käsitsi teritatud lõiketera
Progline küünenahatangide 3 mm pikkune lõiketera on käsitsi teritatud, mis tagab erakordse lõikekvaliteedi ja pikaajalise teravuse. Tänu sellele on võimalik saavutada äärmiselt täpseid lõikeid, mis on eriti oluline õrnade ja peente küünenahkade eemaldamisel.

3. Kompaktne ja ergonoomiline disain
Tangide 10 cm pikkus on ideaalne, pakkudes spetsialistile mugavat haaret ja täpset kontrolli tööriista üle. Ergonomiline disain vähendab käte väsimust ka pikaajalise kasutamise korral, võimaldades spetsialistil keskenduda töö täpsusele ja kvaliteedile.

4. Steriliseeritav ja desinfitseeritav
Progline küünenahatangid on täielikult steriliseeritavad ja desinfitseeritavad, mis vastab kõrgendatud hügieeninõuetele. Need tangid säilitavad oma teravuse ja töökindluse ka pärast korduvat steriliseerimist, mistõttu on need ideaalne valik tervishoiu- ja ilutööstuses töötavatele spetsialistidele.

5. Lai valik ja mitmekülgsus
Progline pakub laia valikut instrumente, mille suurus ja kuju vastavad erinevatele töövajadustele. Spetsialistid saavad valida oma töö jaoks parima tööriista, mis aitab neil pakkuda parimaid tulemusi. Õige instrumendi valik mängib olulist rolli kvaliteetse maniküüri või pediküüri tegemisel.

Progline küünenahatangid on usaldusväärne ja täpne tööriist, mis on spetsiaalselt loodud professionaalseks kasutamiseks maniküüri- ja pediküüritöödes. Nende 3 mm käsitsi teritatud lõiketera tagab täpsuse, samal ajal kui roostevaba terasest valmistatud vastupidav disain võimaldab tööriista pikaajalist kasutamist. Tangid on steriliseeritavad ja desinfitseeritavad, mis teeb neist hügieenilise ja töökindla lahenduse kõikidele spetsialistidele.

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.