Skip to content
taastav kätekreem kuivale nahale probiootikumidega

TNS Nutri+ taastav kätekreem 50 ml

10,00  sisaldab km

SKU: MA040 Kategooriad:
  •  TNS toitev ja taastav kätekreem kuivale ja väga kuivale nahale
  •  Pre- ja probiootikumide, sheavõi ja keramiididega
  •  Parandav, toitev ja rahustav toime
  •  Dermatoloogiliselt testitud
  •  Suurus 50 ml

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Läbimüüdud

Kirjeldus

TNS Nutri+ taastav kätekreem 50 ml

TNS Nutri+ taastav kätekreem 50 ml on TNS kätehooldussarja kreem, mis on mõeldud kuivale ja väga kuivale nahale.

Tänu pre- ja probiootikumidele, sheavõile ja keramiididele, mis on nahka taastavad, toitva ja rahustava toimega toimeained, sobib kreem ideaalselt  kuivale ja lõhenenud kätenahale. See on rikkaliku tekstuuriga kätekreem, mis regenereerib nahka ning taastab selle loomuliku pehmuse ja elastsuse.

Kreem imendub kiiresti, ei ole rasvane ja seda võib kanda mitu korda päevas isegi tundlikule nahale. Dermatoloogiliselt testitud.

  • Puhas retsept
  • Alumiiniumpakend, mida saab 100% ümber töödelda

Pre- ja probiootikumid

Parimate nahahoolduskreemide uuenduslikud koostisosad on pre- ja probiootikumid.

Nutri+ kätekreem on loodud selleks, et hoida naha mikrofloorat tervena ja kaitsta epidermist stressi ja muude välisfaktorite eest, nagu külm ja pidev pesemine.

Naha terviklikkuse jaoks on väga oluline tagada mikroorganismide normaalne tasakaal, mis on esimene kaitseliin väliskeskkonnast tulenevate ohtude eest. Seetõttu on oluline, et bakterite vahel valitseks tasakaal ja mitmekesisus. Selleks, et nahk püsiks terve. Välised ja sisemised tegurid võivad põhjustada aga tasakaalutust ning see suurendab naha reaktiivsust ja tundlikkust. Nahk muutub hapramaks, tundlikumaks ja kalduvamaks enneaegsele vananemisele. Seetõttu on kasulik nahka tugevdada sihipärase nahahooldusega, mida rikastavad just need mikroorganismid, mis aitavad hoida naha bakteriaalset mikrofloorat tervena.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet peopesale, seejärel masseerige kätele. Kandke kätele iga päev, vajadusel isegi mitu korda päevas.

Toode on toodetud tootmiskohas, kus kasutatakse ainult taastuvenergiat ja keskkonnasõbralikke tootmismeetodeid, vähendades CO2 emissiooni miinimumini.

Additional information

Koostisosad

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Olus Oil (Vegetable Oil), Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecanol, Isopropyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Ricinus Communis Seed Oil (Ricinus Communis (Castor) Seed Oil), Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lactobacillus, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Cholesterol, Phytosphingosine, Mel (Honey), Betaine, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Behenic Acid, Oryza Sativa Starch (Oryza Sativa (Rice) Starch), Silica, Xanthan Gum, Maltodextrin, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate Se, Triethyl Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydroxyacetophenone, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Coumarin, Parfum (Fragrance). Koostisosad võivad ajas muutuda, palun vaadake koostisosasid pakendilt.

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.