Skip to content
kätekreem aloe veraga probiootikumidega

TNS Hydra+ taastav kätekreem 50 ml

10,00  sisaldab km

SKU: MA042 Kategooriad:
  •  TNS niisutav ja taastav kätekreem kuivale ja dehüdreeritud nahale
  •  Pre- ja probiootikumidega, AHA (alpha-hydroxy acid) ja Aloe Veraga
  •  Taastav ja niisutav toime
  •  Dermatoloogiliselt testitud
  •  Pakendis 50 ml

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Laos

Kirjeldus

TNS Hydra+ taastav kätekreem 50 ml

TNS Hydra+ taastav kätekreem 50 ml+ on TNS kätehooldussarja niisutav kreem, mis on mõeldud kuivale ja dehüdreeritud nahale.

Sisaldab pre- ja probiootikume, AHA-d (alpha-hydroxy acid) ja aloe verat – regenereeriva, niisutava ja pehmendava toimega toimeaineid.

Hydra+ on taastav kätekreem, mis sobib ideaalselt ka tundlikule, väga kuivale ja lõhenenud nahale. See muudab käte naha siledaks ja pehmeks, jättes kätele meeldiva tunde. Kreem imendub kiiresti ega ole tänu oma erilisele väga kergele tekstuurile rasvane.

  • Puhas retsept
  • Alumiiniumpakend, mida saab  100% ümber töödelda
  • Dermatoloogiliselt testitud

Pre- ja probiootikumid

Parimate nahahoolduskreemide uuenduslikud koostisosad on pre- ja probiootikumid.

Hydra+ kätekreem on loodud selleks, et hoida naha mikrofloorat tervena ja kaitsta epidermist stressi ja muude välisfaktorite eest, nagu külm ja pidev pesemine.

Naha terviklikkuse jaoks on väga oluline tagada mikroorganismide normaalne tasakaal, mis on esimene kaitseliin väliskeskkonnast tulenevate ohtude eest. Seetõttu on oluline, et bakterite vahel valitseks tasakaal ja mitmekesisus. Selleks, et nahk püsiks terve. Välised ja sisemised tegurid võivad põhjustada aga tasakaalutust ning see suurendab naha reaktiivsust ja tundlikkust. Nahk muutub hapramaks, tundlikumaks ja kalduvamaks enneaegsele vananemisele. Seetõttu on kasulik nahka tugevdada sihipärase nahahooldusega, mida rikastavad just need mikroorganismid, mis aitavad hoida naha bakteriaalset mikrofloorat tervena.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet peopesale, seejärel masseerige kätele. Kandke kätele iga päev, vajadusel isegi mitu korda päevas.

Toode on toodetud tootmiskohas, kus kasutatakse ainult taastuvenergiat ja keskkonnasõbralikke tootmismeetodeid, vähendades CO2 emissiooni miinimumini.

Additional information

Koostisosad

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Coco Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Glycerin, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetearyl Glucoside, Lactobacillus, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Betaine, Prunus Avium Fruit Extract (Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit Extract), Malic Acid, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Glycine Soja Oil Unsaponifiables (Glycine Soja (Soybean) Oil Unsaponifiables), Olea Europaea Oil Unsaponifiables (Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables), Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables (Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables), Pollen Extract, Lecithin, Panthenol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Maltodextrin, Potassium Cetyl Phosphate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance). Koostisosad võivad ajas muutuda, tutvuge koostisosadega pakendil.

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.