Skip to content
pööratav instrumendi alus ja käsiinstrumendi hoidik pediküüriaparaadile

Pööratav instrumendialus ja käsiinstrumentide hoidik

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

Pööratav instrumendialus ja käsiinstrumentide hoidik

Pööratav instrumendialus ja käsiinstrumentide hoidik. Tõstke oma jalahoolduse praktika uuele tasemele pööratava instrumendialuse abil. See kõrgekvaliteetne ja funktsionaalne lisavarustus on loodud just Jana jalahoolduskappide täiendamiseks, pakkudes Sulle ja Sinu tööruumile paremat organiseeritust, mugavust ja paindlikkust.

Paindlik paigutus ja kohandatavus
Jana pööratav instrumendialus on disainitud nii, et seda saab paigaldada vastavalt Sinu vajadustele kas kapi paremale või vasakule küljele. See paindlikkus võimaldab Sul maksimeerida oma tööruumi funktsionaalsust ja kohandada instrumendialuse paigutust vastavalt Sinu isiklikele eelistustele või konkreetse töökoha paigutusele.

Pööratav mehhanism – tõeline töökindlus
Instrumendialus on varustatud sujuva pööramismehhanismiga, mis tagab lihtsa ja kiire juurdepääsu kõikidele vajalikele instrumentidele. Pole vahet, kas töötate intensiivses ja kiiretempolises keskkonnas või pakute põhjalikku ja detailset hooldust – Jana instrumendialus võimaldab Sul hoida kõik vajalikud tööriistad käeulatuses, optimeerides Sinu töövoogu ja vähendades tarbetut liikumist.

Integreeritud käsiinstrumendi hoidja
Instrumendialusele on pandud külge integreeritud käsiinstrumendi hoidja, mis on disainitud spetsiaalselt selleks, et töö oleks mugav ja saaksid käsiinstrumendi mugavalt kätte võtta.

Kvaliteetne ja vastupidav konstruktsioon
Jana instrumendialus on valmistatud ainult parimatest materjalidest, tagades toote pikaealisuse ja töökindluse ka intensiivsel kasutamisel. Alus ja hoidja on kergesti puhastatavad ja hooldatavad, mis on eriti oluline steriilses ja hügieenilises töökeskkonnas nagu jalahooldus.

Esteetiline ja professionaalne disain
Instrumendialuse elegantne ja kaasaegne disain sobib suurepäraselt Jana jalahoolduskappidega, luues ühtse ja professionaalse välimuse teie tööruumis. Disaini peamine eesmärk on pakkuda mitte ainult esteetilist naudingut, vaid ka praktilist lahendust Sinu igapäevasteks vajadusteks.

Hind ja tarneinfo
Palun arvestage, et hinnale lisandub transporditasu, mis selgub tellimuse esitamisel. Tarneaeg on 2–5 nädalat, sõltuvalt saadavusest. Soovitame tellida varakult, et tagada õigeaegne kohaletoimetamine ja vältida viivitusi.

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.