Skip to content
hfl naha ja küünte puhastusvedelik wiping solution

HFL naha- ja küünepuhastusvedelik 250 ml

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

  •  Mustuse ja rasu eemaldamiseks nahalt ja küüntelt
  •  Vajalik enne teipimist, plaastrite panekut
  •  Kasutatakse enne klambri paigaldamist küüne puhastamiseks
  •  Parandab teipide nakkuvust

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

HFL naha- ja küünepuhastusvedelik 250 ml

Toote ülevaade: HFL naha- ja küünepuhastusvedelik 250 ml on välja töötatud spetsiaalselt küünte ja naha ettevalmistamiseks enne täpset ja delikaatset protseduuri, nagu küünebreketi paigaldamine või ortootilise geeli kasutamine. See kvaliteetne puhastusvedelik eemaldab tõhusalt rasu, mustuse ja muud jäägid. Loob selge ja puhta pinna, mis on ideaalne edasisteks protseduurideks.

Lai kasutusala: HFL puhastusvedelik on erakordselt mitmekülgne, sobides kasutamiseks mitmesugustes olukordades. Sobib titaantraadi või küünebreketi paigalduseks. Annab võimaluse suurendada plaastrite või teipide nakkuvust. Selle laiaulatuslikud rakendused muudavad selle asendamatuks vahendiks igas ilusalongis, haiglas või koduses meditsiinikapis.

Õrn ja ohutu: Erinevalt paljudest teistest puhastusvahenditest, mis võivad küünt kahjustada või liigselt kuivatada, on see formuleeritud olema õrn ning ei kahjusta küüneplaati. See tähendab, et kasutajad saavad nautida tõhusat puhastust ilma muretsemata küünte või naha kahjustamise pärast. Tänu sellele omadusele pole enam vajalik kasutada bondi või kruntvärvi, mis võib samuti küüne seisundit mõjutada.

Kasutusjuhend: Kasutamine on lihtne – kanna vedelik puhastatavale alale, lase mõjuda ja seejärel pühi või loputa maha, et eemaldada igasugune lahtine mustus või rasu. Tänu oma efektiivsusele ja lihtsale kasutamisele on see toode ideaalne kiiretes tingimustes töötavatele professionaalidele.

Kokkuvõte: See on ideaalne valik neile, kes otsivad tõhusat, ohutut ja mitmekülgset puhastuslahendust. Vedelik valmistab naha ja küüned ette erinevateks meditsiinilisteks või kosmeetilisteks protseduurideks. Pakkudes professionaalset jõudlust ja suurepärast kaitset, on see toode hädavajalik igale spetsialistile, kes soovib tagada parima võimaliku tulemuse ja klientide rahulolu.

Vt ka ortootilist geeli siit.

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.