Skip to content
Berchtold jalapedaal Podo Easy toolile tagab ergonoomilisuse, töö on oluliselt mugavam. Sealjuures on tagatud, et pediküüri tegija töö on hügieenilisem

Berchtold jalapedaal Podo Easy toolile

Toode on mõeldud professionaalseks kasutuseks.

  • Mugav tooli liigutada
  • Hügieeniline, ei pea kätega juhtima
  • Podo Easy toolile

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Kirjeldus

Berchtold jalapedaal Podo Easy toolile

Berchtold jalapedaal Podo Easy toolile on loodud pakkuma ergonoomilisust ja mugavust igapäevatöös. See uuenduslik pedaal tagab, et pediküüri spetsialistid saavad oma tööd teha efektiivsemalt ja mugavamalt, vältides ebamugavaid tööasendeid. Jalapedaali kasutamine vähendab oluliselt käte kasutamise vajadust, muutes tööprotsessi sujuvamaks ja lihtsamaks.

Peamised omadused:

  • Ergonoomiline disain: Jalapedaali abil on tööasend mugavam ja loomulikum, mis aitab vältida pikaajalisest töötamisest tingitud väsimust ja ebamugavust.
  • Hügieeniline kasutamine: Pedaali puudutatakse ainult jalaga, mis vähendab oluliselt käte saastumise riski ja tagab töökoha puhtuse ning hügieeni. See on eriti oluline professionaalse pediküüri tegemisel, kus puhtus on esmatähtis.
  • Lihtne integreerimine: Jalapedaal on spetsiaalselt disainitud Podo Easy toolile ja selle saab hõlpsasti töökoha juurde integreerida, parandades töövoogu ja klientide teenindamist.

Berchtold jalapedaali saab tellida kohe, kuid arvestage, et tootele lisandub transpordikulu. Tarneaeg on 2-4 nädalat. Tehke oma töökeskkond ergonoomilisemaks ja hügieenilisemaks Berchtold jalapedaaliga!

Vt Podo Easy tooli siit.

Additional information

Bränd

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.