Skip to content
varbakaitse vahttoru

Fresco varbakaitse vahttoru

11,00  sisaldab km

  • Vahttoru sisu puuvillast
  • Kaetud kerge hüpoallergeense vahuga
  • Lõika sobivasse pikkusesse

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Clear

Kirjeldus

Fresco varbakaitse vahttoru – tõhus kaitse ja mugavus varvastele

Fresco varbakaitse vahttoru on praktiline ja tõhus lahendus, mis pakub varvastele kaitset hõõrdumise, surve ning muude väliste mõjude eest. Sisu puuvill ja kaetud kerge hüpoallergeense vahuga, mis tagab maksimaalse mugavuse ja sobivuse isegi tundlikuma naha puhul. Fresco vahttoru paindlik ja kohandub hõlpsasti erinevate varbasuurustega.

Peamised omadused ja eelised:

1. Mugav ja pehme kaitse
Vahttoru on kaetud õhukese hüpoallergeense vahuga, mis pakub pehmendust ja kaitseb varbaid hõõrdumise ning surve põhjustatud ebamugavuste eest. See omadus teeb toote ideaalseks neile, kellel esineb nahaprobleeme, villide või kallustega seotud vaevusi.

2. 100% puuvill – nahasõbralik ja hingav
Fresco vahttoru sisu on valmistatud 100% puuvillast, mis tagab toote hingavuse ja mugavuse ka pikaajalisel kandmisel. Puuvillane materjal on nahasõbralik, vähendades nahaärrituse ohtu ning sobib hästi ka tundliku nahaga kasutajatele.

3. Saadaval neljas erinevas suuruses
Vahttoru on saadaval neljas suuruses – 12 mm, 15 mm, 18 mm ja 25 mm – pakkudes lahendust erinevatele vajadustele – nii sõrmedel kui varvastel. Õige suuruse valimine tagab maksimaalse mugavuse ja kaitse sõltuvalt kasutatavast piirkonnast.

4. Kohandatav pikkus
Fresco vahttoru pikkust saab vajadusel ise sobivaks lõigata, mis muudab toote äärmiselt paindlikuks ja mugavaks kasutamisel. Saate lõigata täpselt vajaliku pikkuse.

5. Saadaval üksikult või pakina
Fresco vahttoru saab osta nii ühekaupa kui ka kuueses pakis, pakkudes paindlikkust vastavalt kasutaja vajadustele. See muudab toote sobivaks nii neile, kes vajavad seda harvemini, kui ka regulaarseks kasutamiseks.

Kokkuvõte:

Fresco varbakaitse vahttoru on ideaalne valik varvaste kaitsmiseks hõõrdumise ja surve eest. Toode on nahasõbralik ja mugav. Saadaval neljas suuruses ning kohandatava pikkusega, sobib Fresco vahttoru kõigile, kes vajavad kaitset ja pehmendust igapäevasteks tegevusteks.

Additional information

Suurus

, , ,

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.