Skip to content
Fresco haamervarba sirgestaja

Fresco haamervarba sirgestaja

5,00 19,00  sisaldab km

SKU: F-00056-52Z Kategooriad:
  • Haamervarba sirgestamiseks
  • Mugav kaitse varbale
  • Geelist tehtud, pestav

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Clear

Kirjeldus

Fresco haamervarba sirgestaja – tugi ja leevendus varbale

Fresco haamervarba sirgestaja on loodud aitama haamervarba sündroomi leevendamisel. See on valmistatud pehmest geelist, mis pakub varbale õrna kuid tõhusat tuge. Sirgestaja aitab varbad õiges asendis hoida, vähendades ebamugavust ja survet.

Peamised omadused ja eelised:

1. Leevendab haamervarba sündroomi
Sirgestaja toetab kumerdunud varvast, aidates seda õiges asendis hoida. See vähendab survet ja hõõrdumist, mis tekitab valu ja ebamugavust. Ideaalne lahendus, et hoida varbas loomulikus asendis ja vältida lisaprobleeme.

2. Pehme geelmaterjal
Sirgestaja on valmistatud pehmest geelist. See tagab mugavuse ka pikaajalisel kandmisel. Geel aitab vähendada kõndimisel tekkivat survet ja teeb liikumise mugavamaks, muutes igapäevase tegevuse kergemaks.

3. Surve ja hõõrdumise vähendamine
Sirgestaja kaitseb varvast hõõrdumise ja vigastuste eest. Jalanõudes tekkinud surve väheneb märgatavalt, pakkudes varvastele leevendust. Sobib suurepäraselt neile, kes kannatavad pideva ebamugavuse käes.

4. Lihtne kasutada ja hooldada
Kasutamine on lihtne – asetage varbakaitse varbale ja kandke. Toode on pestav ja korduvkasutatav, tagades pikaajalise kasutuse ja hügieeni. Sobib igapäevaseks kandmiseks.

5. Sobib igasuguste jalanõudega
Sirgestaja on õhuke ja sobib kõikide jalanõudega. Kasutage seda spordijalatsites, töökingades või igapäevaselt. See pakub varvastele pidevat kaitset ja tuge.

Kokkuvõte:

Fresco haamervarba sirgestaja on mugav ja tõhus lahendus varba toetamiseks. Pehme geel leevendab survet ja hõõrdumist ning hoiab varba sirgena. Toode on korduvkasutatav, pestav ja sobib kandmiseks erinevat tüüpi jalanõudega.

Additional information

Kogus

,

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.