Skip to content

Fresco väikese varba kaitse

5,00 16,00  sisaldab km

SKU: F-00041-51Z Kategooriad:
  • Väikese varba kaitse, koonusekujuline
  • Kaitse hõõrdumise vastu
  • Geelist valmistatud

Registreeri end tava- või ärikliendiks ja naudi püsikliendi soodustusi!

Clear

Kirjeldus

Fresco väikese varba kaitse – tõhus kaitse hõõrdumise ja valu vastu

Fresco väikese varba kaitse on loodud selleks, et pakkuda kohest leevendust ja kaitset väikesele varbale, mis võib saada koormust, võib hõõrduda või põhjustada ebamugavustunnet. See toode on ideaalne lahendus neile, kellel esineb probleeme kitsaste jalanõude või sportimisest tingitud hõõrdumise ja villidega. Fresco kaitse pehmendab hõõrdumist, leevendab survet ja aitab vältida villide teket.

Freso väikese varba kaitse peamised omadused ja eelised:

1. Tõhus kaitse hõõrdumise vastu
Fresco väikese varba kaitse on mõeldud spetsiaalselt selleks, et vältida hõõrdumist ja vähendada survet väikesele varbale. Tänu oma pehmele materjalile pakub see kohest leevendust ja mugavust, mis on eriti oluline neile, kes kannatavad valulike hõõrdumiste või surve all, näiteks sportides või kitsaid jalanõusid või kontsi kandes.

2. Mugav ja paindlik materjal
Kaitse on valmistatud kvaliteetsest ja paindlikust geelist, mis sobib ideaalselt varba kuju ja suurusega. See tagab, et kaitse püsib kindlalt paigal, ei libise ning pakub pidevat kaitset terve päeva vältel. Toode on mugav kanda igasuguste jalanõudega, olgu selleks siis spordijalatsid, kontsakingad või vabaajajalatsid. Kaitse on koonusekujuline.

3. Korduvkasutatav ja lihtsasti hooldatav
Fresco väikese varba kaitset saab korduvalt kasutada, mis muudab selle praktiliseks ja ökonoomseks lahenduseks igapäevasteks probleemideks. Lihtsalt pese toodet pärast kasutamist ja see on valmis uuesti kandmiseks.

4. Saadaval erinevates kogustes
Väikese varba kaitset on võimalik osta nii ühekaupa (1 tk) kui ka suuremas koguses (6 tk), vastavalt vajadusele. See annab kasutajale paindlikkuse osta just täpselt nii palju, kui tal on vaja.

Fresco väikese varba kaitse on tõhus ja mugav lahendus hõõrdumisest ja survest tingitud ebamugavuste vastu. Selle paindlik ja pehme materjal pakub kohest leevendust, samas kui korduvkasutatavus muudab selle praktiliseks ja kestvaks lahenduseks. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ja saadaval nii üksikult kui ka kuue kaupa.

Additional information

Kogus

,

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.